<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="150510150000503_I_Ns_000204_2019_Uz_2021-03-24_002">
   <signature>I Ns 204/19</signature>
   <date>2021-03-24 01:00:00.0 CET</date>
   <publicationDate>2022-08-17 20:00:03.0 CEST</publicationDate>
   <courtId>15051015</courtId>
   <departmentId>503</departmentId>
   <type>DECISION</type>
   <chairman>sędzia Edyta Pacewicz</chairman>
   <judges>
      <judge>sędzia Edyta Pacewicz</judge>
   </judges>
   <themePhrases/>
   <references/>
   <legalBases>
      <legalBasis>art.684 kpc</legalBasis>
   </legalBases>
   <recorder></recorder>
   <thesis>1. przepisy prawa karnego nie sprzeciwiają się przyjęciu, że prawo majątkowe nabyte za dochód uzyskany w wyniku przestępstwa wejdzie w skład dzielonego majątku.
2. cena nabycia nie jest nakładem na rzecz.</thesis>
   <decision></decision>
   <reviser>Beata Łapińska</reviser>
   <publisher>Iwona Markowska</publisher>
   <dateOfPublication>2022-08-17 20:00:03.0 CEST</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2022-08-17 17:26:06.0 CEST</dateOfLastUpdate>
</judgement>