<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="150515250005003_X_C_001992_2017_Uz_2018-01-02_001">
   <signature>X C 1992/17</signature>
   <date>2018-01-02 01:00:00.0 CET</date>
   <publicationDate>2018-01-10 21:05:20.0 CET</publicationDate>
   <courtId>15051525</courtId>
   <departmentId>5003</departmentId>
   <type>REASON</type>
   <chairman></chairman>
   <judges/>
   <themePhrases/>
   <references>
      <reference>Ustawa z dnia 17 listopada 1964 r. - Kodeks postępowania cywilnego (Dz. U. z 1964 r. Nr 43, poz. 296 - art. 102; art. 316; art. 316 § 1)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 7 września 1991 r. o systemie oświaty (Dz. U. z 1991 r. Nr 95, poz. 425 - )</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 21 sierpnia 1997 r. o gospodarce nieruchomościami (Dz. U. z 1997 r. Nr 115, poz. 741 - art. 73)</reference>
   </references>
   <legalBases/>
   <recorder></recorder>
   <decision></decision>
   <reviser>Barbara Roman</reviser>
   <publisher>Barbara Roman</publisher>
   <dateOfPublication>2018-01-10 21:05:20.0 CET</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2018-01-10 09:14:09.0 CET</dateOfLastUpdate>
</judgement>