<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="150515250005003_X_C_002495_2017_Uz_2018-06-18_001">
   <signature>X C 2495/17</signature>
   <date>2018-06-18 02:00:00.0 CEST</date>
   <publicationDate>2018-06-25 22:10:19.0 CEST</publicationDate>
   <courtId>15051525</courtId>
   <departmentId>5003</departmentId>
   <type>REASON</type>
   <chairman></chairman>
   <judges/>
   <themePhrases/>
   <references>
      <reference>Ustawa z dnia 15 września 2000 r. - Kodeks spółek handlowych (Dz. U. z 2000 r. Nr 94, poz. 1037 - art. 492; art. 492 § 1; art. 492 § 1 pkt. 1)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 17 listopada 1964 r. - Kodeks postępowania cywilnego (Dz. U. z 1964 r. Nr 43, poz. 296 - art. 100; art. 100 zd. 2; art. 98; art. 98 § 1)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 28 kwietnia 1936 r. - Prawo wekslowe (Dz. U. z 1936 r. Nr 37, poz. 282 - art. 5)</reference>
   </references>
   <legalBases/>
   <recorder></recorder>
   <decision></decision>
   <reviser>Barbara Roman</reviser>
   <publisher>Barbara Roman</publisher>
   <dateOfPublication>2018-06-25 22:10:19.0 CEST</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2018-06-25 16:25:52.0 CEST</dateOfLastUpdate>
</judgement>