<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="150515250005003_X_C_005761_2017_Uz_2018-12-17_001">
   <signature>X C 5761/17</signature>
   <date>2018-12-17 01:00:00.0 CET</date>
   <publicationDate>2019-01-30 18:30:21.0 CET</publicationDate>
   <courtId>15051525</courtId>
   <departmentId>5003</departmentId>
   <type>REGULATION</type>
   <chairman></chairman>
   <judges/>
   <themePhrases/>
   <references>
      <reference>Ustawa z dnia 17 listopada 1964 r. - Kodeks postępowania cywilnego (Dz. U. z 1964 r. Nr 43, poz. 296 - art. 98; art. 98 § 1; art. 98 § 3)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 29 sierpnia 1997 r. - Prawo bankowe (Dz. U. z 1997 r. Nr 140, poz. 939 - art. 102; art. 102 ust. 1)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 23 kwietnia 1964 r. - Kodeks cywilny (Dz. U. z 1964 r. Nr 16, poz. 93 - art. 353(1); art. 498; art. 498 § 1; art. 506; art. 506 § 1; art. 506 § 2; art. 506 § 2 zd. 1; art. 647; art. 647(1); art. 647(1) § 1; art. 647(1) § 5; art. 65; art. 65 § 2)</reference>
   </references>
   <legalBases/>
   <recorder></recorder>
   <decision></decision>
   <reviser>Barbara Roman</reviser>
   <publisher>Barbara Roman</publisher>
   <dateOfPublication>2019-01-30 18:30:21.0 CET</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2019-01-30 14:18:19.0 CET</dateOfLastUpdate>
</judgement>