<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="150525000000503_I_Ns_000182_2018_Uz_2018-10-11_001">
   <signature>I Ns 182/18</signature>
   <date>2018-10-11 02:00:00.0 CEST</date>
   <publicationDate>2018-10-29 21:10:50.0 CET</publicationDate>
   <courtId>15052500</courtId>
   <departmentId>503</departmentId>
   <type>DECISION</type>
   <chairman>Monika Strzyżewska</chairman>
   <judges>
      <judge>Monika Strzyżewska</judge>
   </judges>
   <themePhrases/>
   <references>
      <reference>Ustawa z dnia 8 marca 1990 r. o samorządzie terytorialnym (Dz. U. z 1990 r. Nr 16, poz. 95 - art. 18; art. 18 ust. 2; art. 18 ust. 2 pkt. 2)</reference>
   </references>
   <legalBases/>
   <recorder></recorder>
   <decision></decision>
   <reviser>Marta Kojtek</reviser>
   <publisher>Marta Kojtek</publisher>
   <dateOfPublication>2018-10-29 21:10:50.0 CET</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2022-02-17 08:24:18.0 CET</dateOfLastUpdate>
</judgement>