<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="151015150003027_VI_GC_000606_2017_Uz_2017-09-27_001">
   <signature>VI GC 606/17</signature>
   <date>2017-06-28 02:00:00.0 CEST</date>
   <publicationDate>2017-10-02 22:05:30.0 CEST</publicationDate>
   <courtId>15101515</courtId>
   <departmentId>3027</departmentId>
   <type>REGULATION, SENTENCE, REASON</type>
   <chairman>Justyna Supińska</chairman>
   <judges>
      <judge>Justyna Supińska</judge>
   </judges>
   <themePhrases>
      <themePhrase>Umowa sprzedaży</themePhrase>
   </themePhrases>
   <references>
      <reference>Ustawa z dnia 17 listopada 1964 r. - Kodeks postępowania cywilnego (Dz. U. z 1964 r. Nr 43, poz. 296 - art. 108; art. 108 § 1; art. 148(1); art. 203; art. 203 § 1; art. 203 § 4; art. 333; art. 333 § 1; art. 333 § 1 pkt. 2; art. 355; art. 355 § 1; art. 355 § 2; art. 98; art. 98 § 1)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 23 kwietnia 1964 r. - Kodeks cywilny (Dz. U. z 1964 r. Nr 16, poz. 93 - art. 535)</reference>
   </references>
   <legalBases>
      <legalBasis>art.535 kc, art. 4,7 ustawy o terminach zapłaty w transakcjach handlowych</legalBasis>
   </legalBases>
   <recorder></recorder>
   <decision></decision>
   <reviser>Sławka Drzewińska</reviser>
   <publisher>Joanna Miotk</publisher>
   <dateOfPublication>2017-10-02 22:05:30.0 CEST</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2021-10-14 16:36:14.0 CEST</dateOfLastUpdate>
</judgement>