<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="151020200002521_V_P_000081_2021_Uz_2022-02-10_001">
   <signature>V P 81/21</signature>
   <date>2022-02-10 01:00:00.0 CET</date>
   <publicationDate>2022-06-09 20:00:12.0 CEST</publicationDate>
   <courtId>15102020</courtId>
   <departmentId>2521</departmentId>
   <type>REASON</type>
   <chairman></chairman>
   <judges/>
   <themePhrases/>
   <references>
      <reference>Ustawa z dnia 17 listopada 1964 r. - Kodeks postępowania cywilnego (Dz. U. z 1964 r. Nr 43, poz. 296 - art. 477(2); art. 477(2) § 1)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 23 grudnia 1999 r. o kształtowaniu wynagrodzeń w państwowej sferze budżetowej oraz o zmianie niektórych ustaw (Dz. U. z 1999 r. Nr 110, poz. 1255 - art. 8; art. 8 ust. 1)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 23 kwietnia 1964 r. - Kodeks cywilny (Dz. U. z 1964 r. Nr 16, poz. 93 - )</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 26 czerwca 1974 r. - Kodeks pracy (Dz. U. z 1974 r. Nr 24, poz. 141 - art. 11(2); art. 13; art. 78; art. 80)</reference>
   </references>
   <legalBases/>
   <recorder></recorder>
   <decision></decision>
   <reviser>Elżbieta Leśniak</reviser>
   <publisher>Elżbieta Leśniak</publisher>
   <dateOfPublication>2022-06-09 20:00:12.0 CEST</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2022-06-09 15:34:49.0 CEST</dateOfLastUpdate>
</judgement>