<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="151510200002015_IV_P_000046_2021_Uz_2022-03-25_001">
   <signature>IV P 46/21</signature>
   <date>2022-03-25 01:00:00.0 CET</date>
   <publicationDate>2022-05-27 21:00:03.0 CEST</publicationDate>
   <courtId>15151020</courtId>
   <departmentId>2015</departmentId>
   <type>REASON</type>
   <chairman></chairman>
   <judges/>
   <themePhrases/>
   <references>
      <reference>Ustawa z dnia 17 listopada 1964 r. - Kodeks postępowania cywilnego (Dz. U. z 1964 r. Nr 43, poz. 296 - art. 98)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 26 stycznia 1982 r. Karta Nauczyciela (Dz. U. z 1982 r. Nr 3, poz. 19 - art. 73; art. 73 ust. 1)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 14 czerwca 1960 r. - Kodeks postępowania administracyjnego (Dz. U. z 1960 r. Nr 30, poz. 168 - art. 73)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 7 września 1991 r. o systemie oświaty (Dz. U. z 1991 r. Nr 95, poz. 425 - art. 5; art. 5 ust. 5; art. 5 ust. 5 g)</reference>
   </references>
   <legalBases/>
   <recorder></recorder>
   <decision></decision>
   <reviser>Renata Puchała</reviser>
   <publisher>Renata Puchała</publisher>
   <dateOfPublication>2022-05-27 21:00:03.0 CEST</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2024-04-17 02:38:59.0 CEST</dateOfLastUpdate>
</judgement>