<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="151515000511003_II_C_000271_2016_Uz_2017-05-09_001">
   <signature>II C 271/16</signature>
   <date>2017-05-09 02:00:00.0 CEST</date>
   <publicationDate>2017-09-28 22:05:27.0 CEST</publicationDate>
   <courtId>15151500</courtId>
   <departmentId>511003</departmentId>
   <type>REGULATION, SENTENCE, REASON</type>
   <chairman>Marta Kucharczyk-Gemza</chairman>
   <judges>
      <judge>Marta Kucharczyk-Gemza</judge>
   </judges>
   <themePhrases/>
   <references>
      <reference>Ustawa z dnia 24 czerwca 1994 r. o własności lokali (Dz. U. z 1994 r. Nr 85, poz. 388 - art. 23; art. 23 ust. 1; art. 25; art. 25 ust. 1)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 23 kwietnia 1964 r. - Kodeks cywilny (Dz. U. z 1964 r. Nr 16, poz. 93 - art. 6)</reference>
   </references>
   <legalBases/>
   <recorder>Bogumiła Brzezinka</recorder>
   <decision></decision>
   <reviser>Maria Szymecka-Stabla</reviser>
   <publisher>Maria Szymecka-Stabla</publisher>
   <dateOfPublication>2017-09-28 22:05:27.0 CEST</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2020-02-15 02:45:35.0 CET</dateOfLastUpdate>
</judgement>