<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="151515250002521_V_P_000063_2017_Uz_2017-09-05_001">
   <signature>V P 63/17</signature>
   <date>2017-09-05 02:00:00.0 CEST</date>
   <publicationDate>2018-03-06 21:10:08.0 CET</publicationDate>
   <courtId>15151525</courtId>
   <departmentId>2521</departmentId>
   <type>SENTENCE, REASON</type>
   <chairman>Wiesław Jakubiec</chairman>
   <judges>
      <judge>Wiesław Jakubiec</judge>
   </judges>
   <themePhrases>
      <themePhrase>Wynagrodzenie za pracę</themePhrase>
   </themePhrases>
   <references>
      <reference>Ustawa z dnia 17 listopada 1964 r. - Kodeks postępowania cywilnego (Dz. U. z 1964 r. Nr 43, poz. 296 - art. 102)</reference>
   </references>
   <legalBases>
      <legalBasis>art. 30 ust. 2 ustawy Karta Nauczyciela z dnia 26 stycznia 1982 r.</legalBasis>
   </legalBases>
   <recorder>st. sekr. sądowy Aldona Fojcik</recorder>
   <thesis>nietezowane</thesis>
   <decision></decision>
   <reviser>Barbara Tytko</reviser>
   <publisher>Barbara Tytko</publisher>
   <dateOfPublication>2018-03-06 21:10:08.0 CET</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2018-03-06 11:50:26.0 CET</dateOfLastUpdate>
</judgement>