<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="151515250003027_VI_GC_001351_2017_Uz_2018-09-24_001">
   <signature>VI GC 1351/17</signature>
   <date>2018-09-24 02:00:00.0 CEST</date>
   <publicationDate>2019-01-07 20:51:34.0 CET</publicationDate>
   <courtId>15151525</courtId>
   <departmentId>3027</departmentId>
   <type>REASON</type>
   <chairman></chairman>
   <judges/>
   <themePhrases/>
   <references>
      <reference>Ustawa z dnia 17 listopada 1964 r. - Kodeks postępowania cywilnego (Dz. U. z 1964 r. Nr 43, poz. 296 - art. 100)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 23 kwietnia 1964 r. - Kodeks cywilny (Dz. U. z 1964 r. Nr 16, poz. 93 - art. 361; art. 361 § 1; art. 361 § 2; art. 415; art. 436; art. 436 § 2; art. 481; art. 481 § 1; art. 481 § 2; art. 822; art. 822 § 1)</reference>
   </references>
   <legalBases/>
   <recorder>Barbara Pytlik </recorder>
   <thesis>nietezowane </thesis>
   <decision></decision>
   <reviser>Krystyna Ryszka</reviser>
   <publisher>Krystyna Ryszka</publisher>
   <dateOfPublication>2019-01-07 20:51:34.0 CET</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2019-01-07 18:47:51.0 CET</dateOfLastUpdate>
</judgement>