<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="151520100000503_I_C_000063_2013_Uz_2013-08-20_001">
   <signature>I C 63/13</signature>
   <date>2013-08-20 02:00:00.0 CEST</date>
   <publicationDate>2017-02-20 18:15:24.0 CET</publicationDate>
   <courtId>15152010</courtId>
   <departmentId>503</departmentId>
   <type>REASON</type>
   <chairman></chairman>
   <judges/>
   <themePhrases/>
   <references>
      <reference>Ustawa z dnia 17 listopada 1964 r. - Kodeks postępowania cywilnego (Dz. U. z 1964 r. Nr 43, poz. 296 - art. 840; art. 840 § 1; art. 840 § 1 pkt. 1; art. 98)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 28 lipca 2005 r. o kosztach sądowych w sprawach cywilnych (Dz. U. z 2005 r. Nr 167, poz. 1398 - art. 113; art. 113 ust. 1)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 29 sierpnia 1997 r. - Prawo bankowe (Dz. U. z 1997 r. Nr 140, poz. 939 - art. 78)</reference>
   </references>
   <legalBases/>
   <recorder></recorder>
   <decision></decision>
   <reviser>Adam Lech</reviser>
   <publisher>Ewa Zając</publisher>
   <dateOfPublication>2017-02-20 18:15:24.0 CET</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2017-02-25 07:14:31.0 CET</dateOfLastUpdate>
</judgement>