<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="151520100000503_I_C_000393_2016_Uz_2016-09-08_001">
   <signature>I C 393/16</signature>
   <date>2016-09-08 02:00:00.0 CEST</date>
   <publicationDate>2017-04-24 22:00:35.0 CEST</publicationDate>
   <courtId>15152010</courtId>
   <departmentId>503</departmentId>
   <type>REASON</type>
   <chairman></chairman>
   <judges/>
   <themePhrases/>
   <references>
      <reference>Ustawa z dnia 17 listopada 1964 r. - Kodeks postępowania cywilnego (Dz. U. z 1964 r. Nr 43, poz. 296 - art. 98)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 24 czerwca 1994 r. o własności lokali (Dz. U. z 1994 r. Nr 85, poz. 388 - art. 6)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 16 września 1982 r. - Prawo spółdzielcze (Dz. U. z 1982 r. Nr 30, poz. 210 - art. 3)</reference>
   </references>
   <legalBases/>
   <recorder></recorder>
   <decision></decision>
   <reviser>Adam Lech</reviser>
   <publisher>Ewa Zając</publisher>
   <dateOfPublication>2017-04-24 22:00:35.0 CEST</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2017-10-03 15:18:58.0 CEST</dateOfLastUpdate>
</judgement>