<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="151520100000503_I_C_001322_2014_Uz_2015-09-08_001">
   <signature>I C 1322/14</signature>
   <date>2015-09-08 02:00:00.0 CEST</date>
   <publicationDate>2016-02-19 18:15:27.0 CET</publicationDate>
   <courtId>15152010</courtId>
   <departmentId>503</departmentId>
   <type>REASON</type>
   <chairman></chairman>
   <judges/>
   <themePhrases/>
   <references>
      <reference>Rozporządzenie Ministra Sprawiedliwości z dnia 28 września 2002 r. w sprawie opłat za czynności radców prawnych oraz ponoszenia przez Skarb Państwa kosztów pomocy prawnej udzielonej przez radcę prawnego ustanowionego z urzędu (Dz. U. z 2002 r. Nr 163, poz. 1349 - § 6; § 6 pkt. 3; § 6 pkt. 4)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 17 listopada 1964 r. - Kodeks postępowania cywilnego (Dz. U. z 1964 r. Nr 43, poz. 296 - art. 355; art. 355 § 1; art. 98)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 24 czerwca 1994 r. o własności lokali (Dz. U. z 1994 r. Nr 85, poz. 388 - art. 12; art. 12 ust. 2; art. 15; art. 15 ust. 1; art. 22; art. 22 ust. 3; art. 22 ust. 3 pkt. 1; art. 22 ust. 3 pkt. 2; art. 22 ust. 3 pkt. 3; art. 25)</reference>
   </references>
   <legalBases/>
   <recorder></recorder>
   <decision></decision>
   <reviser>Wioletta Kopaczewska-Siejka</reviser>
   <publisher>Ewa Zając</publisher>
   <dateOfPublication>2016-02-19 18:15:27.0 CET</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2022-04-07 12:42:32.0 CEST</dateOfLastUpdate>
</judgement>