<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="152010000003518_VII_U_002852_2018_Uz_2019-01-18_001">
   <signature>VII U 2852/18</signature>
   <date>2019-01-18 01:00:00.0 CET</date>
   <publicationDate>2019-10-09 19:05:41.0 CEST</publicationDate>
   <courtId>15201000</courtId>
   <departmentId>3518</departmentId>
   <type>SENTENCE, REASON</type>
   <chairman>Grażyna Baran</chairman>
   <judges>
      <judge>Grażyna Baran</judge>
   </judges>
   <themePhrases/>
   <references>
      <reference>Ustawa z dnia 17 listopada 1964 r. - Kodeks postępowania cywilnego (Dz. U. z 1964 r. Nr 43, poz. 296 - art. 477(14); art. 477(14) § 1; art. 98)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 13 października 1998 r. o systemie ubezpieczeń społecznych (Dz. U. z 1998 r. Nr 137, poz. 887 - )</reference>
   </references>
   <legalBases/>
   <recorder>sekr. sądowy Aneta Krzuk</recorder>
   <decision></decision>
   <reviser>Wioletta Bugajska</reviser>
   <publisher>Grażyna Szczurek</publisher>
   <dateOfPublication>2019-10-09 19:05:41.0 CEST</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2023-05-03 15:29:41.0 CEST</dateOfLastUpdate>
</judgement>