<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="152510000001503_III_Ca_000287_2019_Uz_2019-12-04_001">
   <signature>III Ca 287/19</signature>
   <date>2019-12-04 01:00:00.0 CET</date>
   <publicationDate>2020-09-23 22:00:07.0 CEST</publicationDate>
   <courtId>15251000</courtId>
   <departmentId>1503</departmentId>
   <type>REASON</type>
   <chairman></chairman>
   <judges/>
   <themePhrases/>
   <references>
      <reference>Ustawa z dnia 17 listopada 1964 r. - Kodeks postępowania cywilnego (Dz. U. z 1964 r. Nr 43, poz. 296 - art. 13; art. 13 § 2; art. 233; art. 233 § 1; art. 385; art. 520; art. 520 § 1)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 24 czerwca 1994 r. o własności lokali (Dz. U. z 1994 r. Nr 85, poz. 388 - art. 26)</reference>
   </references>
   <legalBases/>
   <recorder></recorder>
   <decision></decision>
   <reviser>Sabina Szwed</reviser>
   <publisher>Sabina Szwed</publisher>
   <dateOfPublication>2020-09-23 22:00:07.0 CEST</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2020-09-23 17:03:55.0 CEST</dateOfLastUpdate>
</judgement>