<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="152510000001503_III_Ca_001429_2016_Uz_2017-03-16_001">
   <signature>III Ca 1429/16</signature>
   <date>2017-03-16 01:00:00.0 CET</date>
   <publicationDate>2017-05-10 22:00:31.0 CEST</publicationDate>
   <courtId>15251000</courtId>
   <departmentId>1503</departmentId>
   <type>REASON</type>
   <chairman></chairman>
   <judges/>
   <themePhrases>
      <themePhrase>Własność lokali</themePhrase>
   </themePhrases>
   <references>
      <reference>Ustawa z dnia 17 listopada 1964 r. - Kodeks postępowania cywilnego (Dz. U. z 1964 r. Nr 43, poz. 296 - art. 187; art. 187 § 1; art. 187 § 1 pkt. 1; art. 233; art. 321; art. 383; art. 385)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 24 czerwca 1994 r. o własności lokali (Dz. U. z 1994 r. Nr 85, poz. 388 - art. 27; art. 29; art. 29 ust. 3)</reference>
   </references>
   <legalBases>
      <legalBasis>art. 29 ust. 3 ustawy z dnia 24.VI.1994 o własności lokali</legalBasis>
   </legalBases>
   <recorder></recorder>
   <decision></decision>
   <reviser>Sabina Szwed</reviser>
   <publisher>Sabina Szwed</publisher>
   <dateOfPublication>2017-05-10 22:00:31.0 CEST</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2017-06-11 17:51:26.0 CEST</dateOfLastUpdate>
</judgement>