<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="152510000001503_III_Ca_001714_2016_Uz_2016-12-15_002">
   <signature>III Ca 1714/16</signature>
   <date>2016-12-15 01:00:00.0 CET</date>
   <publicationDate>2017-02-03 18:15:44.0 CET</publicationDate>
   <courtId>15251000</courtId>
   <departmentId>1503</departmentId>
   <type>REASON</type>
   <chairman></chairman>
   <judges/>
   <themePhrases>
      <themePhrase>Spółdzielnia mieszkaniowa</themePhrase>
   </themePhrases>
   <references>
      <reference>Ustawa z dnia 17 listopada 1964 r. - Kodeks postępowania cywilnego (Dz. U. z 1964 r. Nr 43, poz. 296 - art. 379; art. 379 pkt. 5; art. 385; art. 505(10); art. 505(10) § 1; art. 505(10) § 2; art. 505(13); art. 505(13) § 2; art. 98; art. 98 § 1; art. 98 § 3)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 15 grudnia 2000 r. o spółdzielniach mieszkaniowych (Dz. U. z 2001 r. Nr 4, poz. 27 - art. 4; art. 4 ust. 1(1))</reference>
   </references>
   <legalBases>
      <legalBasis>art. 6 ust. 3 ustawy o spółdzielniach mieszkaniowych</legalBasis>
   </legalBases>
   <recorder></recorder>
   <decision></decision>
   <reviser>Sabina Szwed</reviser>
   <publisher>Sabina Szwed</publisher>
   <dateOfPublication>2017-02-03 18:15:44.0 CET</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2017-06-11 16:13:04.0 CEST</dateOfLastUpdate>
</judgement>