<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="152510000002506_V_Ka_000141_2017_Uz_2017-03-23_001">
   <signature>V Ka 141/17</signature>
   <date>2017-03-23 01:00:00.0 CET</date>
   <publicationDate>2017-04-28 22:00:25.0 CEST</publicationDate>
   <courtId>15251000</courtId>
   <departmentId>2506</departmentId>
   <type>REASON</type>
   <chairman></chairman>
   <judges/>
   <themePhrases/>
   <references>
      <reference>Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. - Kodeks postępowania karnego (Dz. U. z 1997 r. Nr 89, poz. 555 - art. 632; art. 632 pkt. 2)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 26 lipca 1991 r. o podatku dochodowym od osób fizycznych (Dz. U. z 1991 r. Nr 80, poz. 350 - art. 44; art. 45)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 10 września 1999 r. - Kodeks karny skarbowy (Dz. U. z 1999 r. Nr 83, poz. 930 - art. 44; art. 44 § 1; art. 44 § 2; art. 44 § 3; art. 44 § 4; art. 44 § 6; art. 44 § 7; art. 51; art. 51 § 1; art. 51 § 2; art. 57; art. 57 § 1)</reference>
   </references>
   <legalBases/>
   <recorder></recorder>
   <decision></decision>
   <reviser>Agnieszka Kmieciak</reviser>
   <publisher>Agnieszka Kmieciak</publisher>
   <dateOfPublication>2017-04-28 22:00:25.0 CEST</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2017-06-09 06:43:03.0 CEST</dateOfLastUpdate>
</judgement>