<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="152510000004021_VIII_U_000633_2016_Uz_2017-03-20_001">
   <signature>VIII U 633/16</signature>
   <date>2017-03-20 01:00:00.0 CET</date>
   <publicationDate>2017-05-08 22:00:36.0 CEST</publicationDate>
   <courtId>15251000</courtId>
   <departmentId>4021</departmentId>
   <type>SENTENCE</type>
   <chairman>B. Kempa</chairman>
   <judges>
      <judge>B. Kempa</judge>
   </judges>
   <themePhrases>
      <themePhrase>Wysokość emerytury</themePhrase>
   </themePhrases>
   <references/>
   <legalBases>
      <legalBasis>art.111 ustawy z 17.12.1998r. o emeryturach i rentach z Funduszu Ubezpieczeń Społecznych</legalBasis>
   </legalBases>
   <recorder></recorder>
   <thesis>brak nowych dowodów wysokości uzyskiwanych wynagrodzeń, wobec uwzględnienia przez ZUS, złożonych wcześniej dokumentów płacowych za dany okres, powoduje brak możliwości przeliczenia świadczenia.</thesis>
   <decision></decision>
   <reviser>Beata Łuczak</reviser>
   <publisher>Beata Łuczak</publisher>
   <dateOfPublication>2017-05-08 22:00:36.0 CEST</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2018-03-14 19:01:43.0 CET</dateOfLastUpdate>
</judgement>