<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="152510000004021_VIII_U_001095_2018_Uz_2018-08-13_001">
   <signature>VIII U 1095/18</signature>
   <date>2018-08-13 02:00:00.0 CEST</date>
   <publicationDate>2018-09-10 22:08:56.0 CEST</publicationDate>
   <courtId>15251000</courtId>
   <departmentId>4021</departmentId>
   <type>SENTENCE</type>
   <chairman>Barbara Kempa Protokolant Patrycja Raj</chairman>
   <judges>
      <judge>Barbara Kempa Protokolant Patrycja Raj</judge>
   </judges>
   <themePhrases>
      <themePhrase>Kapitał początkowy</themePhrase>
   </themePhrases>
   <references/>
   <legalBases>
      <legalBasis>art.53, art.26, art.174 ustawy z dnia 17.12.1998r.o emeryturavh i rentach z Funduszu Ubezpieczeń Społecznych</legalBasis>
   </legalBases>
   <recorder></recorder>
   <thesis>brak nowych dowodów w sprawie wysokości wynagrodzeń uzyskiwanych w trakcie aktywności zawodowej, nie pozwala na przeliczenie wysokości już ustalonego kapitału początkowego i emerytury</thesis>
   <decision></decision>
   <reviser>Beata Łuczak</reviser>
   <publisher>Beata Łuczak</publisher>
   <dateOfPublication>2018-09-10 22:08:56.0 CEST</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2019-05-29 00:57:01.0 CEST</dateOfLastUpdate>
</judgement>