<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="152510000004021_VIII_U_005019_2019_Uz_2021-03-22_001">
   <signature>VIII U 5019/19</signature>
   <date>2021-03-22 01:00:00.0 CET</date>
   <publicationDate>2021-05-10 21:00:04.0 CEST</publicationDate>
   <courtId>15251000</courtId>
   <departmentId>4021</departmentId>
   <type>SENTENCE</type>
   <chairman>Barbra Kempa</chairman>
   <judges>
      <judge>Barbra Kempa</judge>
   </judges>
   <themePhrases>
      <themePhrase>Wysokość emerytury</themePhrase>
   </themePhrases>
   <references/>
   <legalBases>
      <legalBasis>art.174,26 ustawy z dnia 17.12.1998r o emeryturach i rentach z FUS</legalBasis>
   </legalBases>
   <recorder></recorder>
   <thesis>zarobki, uwiidocznione w zaświadczeniu o zatrudnieniu i wynagrodzeniu Rp-7, są podstawa do ustalenia wysokości kapitału poczatkowego , w konsekwencji emerytury.</thesis>
   <decision></decision>
   <reviser>Beata Łuczak</reviser>
   <publisher>Beata Łuczak</publisher>
   <dateOfPublication>2021-05-10 21:00:04.0 CEST</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2021-12-23 03:17:21.0 CET</dateOfLastUpdate>
</judgement>