<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="152510150004551_II1_C_000044_2017_Uz_2017-11-07_002">
   <signature>II1 C 44/17</signature>
   <date>2017-11-07 01:00:00.0 CET</date>
   <publicationDate>2018-03-09 21:10:12.0 CET</publicationDate>
   <courtId>15251015</courtId>
   <departmentId>4551</departmentId>
   <type>SENTENCE, REASON</type>
   <chairman></chairman>
   <judges/>
   <themePhrases/>
   <references>
      <reference>Ustawa z dnia 17 listopada 1964 r. - Kodeks postępowania cywilnego (Dz. U. z 1964 r. Nr 43, poz. 296 - art. 841; art. 841 § 1; art. 842; art. 842 § 1; art. 842 § 2; art. 98; art. 98 § 1)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 23 kwietnia 1964 r. - Kodeks cywilny (Dz. U. z 1964 r. Nr 16, poz. 93 - art. 405)</reference>
   </references>
   <legalBases/>
   <recorder></recorder>
   <thesis>środki pieniężne zgromadzone na rachunku bankowym nie są przedmiotem o którym mowa w art.842par.2 kpc</thesis>
   <decision></decision>
   <reviser>Aneta Wójcik</reviser>
   <publisher>Anna Pacholska</publisher>
   <dateOfPublication>2018-03-09 21:10:12.0 CET</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2018-03-09 11:15:38.0 CET</dateOfLastUpdate>
</judgement>