<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="152515050001006_II_W_000888_2021_Uz_2022-03-25_001">
   <signature>II W 888/21</signature>
   <date>2022-03-25 01:00:00.0 CET</date>
   <publicationDate>2022-04-11 20:00:05.0 CEST</publicationDate>
   <courtId>15251505</courtId>
   <departmentId>1006</departmentId>
   <type>SENTENCE</type>
   <chairman>D. Smejda</chairman>
   <judges>
      <judge>D. Smejda</judge>
   </judges>
   <themePhrases/>
   <references>
      <reference>Ustawa z dnia 11 marca 2004 r. o podatku od towarów i usług (Dz. U. z 2004 r. Nr 54, poz. 535 - art. 103; art. 103 ust. 1)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 26 lipca 1991 r. o podatku dochodowym od osób fizycznych (Dz. U. z 1991 r. Nr 80, poz. 350 - art. 38; art. 38 ust. 1)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 10 września 1999 r. - Kodeks karny skarbowy (Dz. U. z 1999 r. Nr 83, poz. 930 - art. 50; art. 50 § 1; art. 57; art. 57 § 1; art. 6; art. 6 § 2; art. 77; art. 77 § 3; art. 9; art. 9 § 3)</reference>
   </references>
   <legalBases>
      <legalBasis>art. 57§1 kks</legalBasis>
   </legalBases>
   <recorder>J. Paciepna</recorder>
   <decision></decision>
   <reviser>Ewa Grabarz</reviser>
   <publisher>Ewa Grabarz</publisher>
   <dateOfPublication>2022-04-11 20:00:05.0 CEST</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2026-10-30 01:59:53.0 CET</dateOfLastUpdate>
</judgement>