<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="152520150001006_II_K_000531_2017_Uz_2017-12-11_001">
   <signature>II K 531/17</signature>
   <date>2017-12-11 01:00:00.0 CET</date>
   <publicationDate>2018-09-14 22:08:54.0 CEST</publicationDate>
   <courtId>15252015</courtId>
   <departmentId>1006</departmentId>
   <type>SENTENCE, REASON</type>
   <chairman>Justyna Tęcza</chairman>
   <judges>
      <judge>Justyna Tęcza</judge>
   </judges>
   <themePhrases/>
   <references>
      <reference>Ustawa z dnia 23 czerwca 1973 r. o opłatach w sprawach karnych (Dz. U. z 1973 r. Nr 27, poz. 152 - art. 3/1)</reference>
      <reference>Rozporządzenie Ministra Sprawiedliwości z dnia 18 czerwca 2003 r. w sprawie wysokości i sposobu obliczania wydatków Skarbu Państwa w postępowaniu karnym (Dz. U. z 2003 r. Nr 108, poz. 1026 - § 1)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. - Kodeks karny (Dz. U. z 1997 r. Nr 88, poz. 553 - art. 262; art. 262 § 1; art. 46; art. 46 § 2; art. 53; art. 53 § 1; art. 66; art. 66 § 1)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. - Kodeks postępowania karnego (Dz. U. z 1997 r. Nr 89, poz. 555 - art. 618; art. 627)</reference>
   </references>
   <legalBases/>
   <recorder>sekr. Katarzyna Leja</recorder>
   <decision></decision>
   <reviser>Lidia Drab</reviser>
   <publisher>Lidia Drab</publisher>
   <dateOfPublication>2018-09-14 22:08:54.0 CEST</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2026-04-23 05:56:10.0 CEST</dateOfLastUpdate>
</judgement>