<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="152525050000503_I_C_001208_2017_Uz_2022-01-03_001">
   <signature>I C 1208/17</signature>
   <date>2022-01-03 01:00:00.0 CET</date>
   <publicationDate>2022-01-17 19:00:08.0 CET</publicationDate>
   <courtId>15252505</courtId>
   <departmentId>503</departmentId>
   <type>REASON</type>
   <chairman></chairman>
   <judges/>
   <themePhrases/>
   <references>
      <reference>Ustawa z dnia 28 lipca 2005 r. o kosztach sądowych w sprawach cywilnych (Dz. U. z 2005 r. Nr 167, poz. 1398 - art. 83)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 23 kwietnia 1964 r. - Kodeks cywilny (Dz. U. z 1964 r. Nr 16, poz. 93 - art. 100; art. 100 zd. 1; art. 363; art. 363 § 1; art. 455; art. 6; art. 824(1); art. 824(1) § 1; art. 828; art. 828 § 1)</reference>
   </references>
   <legalBases/>
   <recorder></recorder>
   <decision></decision>
   <reviser>Edyta Wojciechowska</reviser>
   <publisher>Edyta Wojciechowska</publisher>
   <dateOfPublication>2022-01-17 19:00:08.0 CET</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2022-03-23 06:14:00.0 CET</dateOfLastUpdate>
</judgement>