<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="153005000004021_VIII_U_001844_2014_Uz_2015-05-18_001">
   <signature>VIII U 1844/14</signature>
   <date>2015-05-18 02:00:00.0 CEST</date>
   <publicationDate>2015-06-19 20:15:03.0 CEST</publicationDate>
   <courtId>15300500</courtId>
   <departmentId>4021</departmentId>
   <type>SENTENCE, REASON</type>
   <chairman></chairman>
   <judges/>
   <themePhrases/>
   <references>
      <reference>Ustawa z dnia 6 lipca 1982 r. o radcach prawnych (Dz. U. z 1982 r. Nr 19, poz. 145 - art. 17)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 17 listopada 1964 r. - Kodeks postępowania cywilnego (Dz. U. z 1964 r. Nr 43, poz. 296 - art. 477(14); art. 477(14) § 1)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 17 grudnia 1998 r. o emeryturach i rentach z Funduszu Ubezpieczeń Społecznych (Dz. U. z 1998 r. Nr 162, poz. 1118 - art. 24)</reference>
   </references>
   <legalBases/>
   <recorder></recorder>
   <decision></decision>
   <reviser>Iwona Jaroszyńska</reviser>
   <publisher>Izabella Samuła</publisher>
   <dateOfPublication>2015-06-19 20:15:03.0 CEST</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2016-09-20 04:48:11.0 CEST</dateOfLastUpdate>
</judgement>