<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="153005300003521_VII_P_000354_2015_Uz_2016-06-13_001">
   <signature>VII P 354/15</signature>
   <date>2016-06-13 02:00:00.0 CEST</date>
   <publicationDate>2016-07-29 19:15:29.0 CEST</publicationDate>
   <courtId>15300530</courtId>
   <departmentId>3521</departmentId>
   <type>REASON</type>
   <chairman></chairman>
   <judges/>
   <themePhrases/>
   <references>
      <reference>Rozporządzenie Ministra Sprawiedliwości z dnia 28 września 2002 r. w sprawie opłat za czynności radców prawnych oraz ponoszenia przez Skarb Państwa kosztów pomocy prawnej udzielonej przez radcę prawnego ustanowionego z urzędu (Dz. U. z 2002 r. Nr 163, poz. 1349 - § 11; § 11 ust. 1; § 11 ust. 1 pkt. 1; § 11 ust. 1 pkt. 2)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 17 listopada 1964 r. - Kodeks postępowania cywilnego (Dz. U. z 1964 r. Nr 43, poz. 296 - art. 102)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 26 czerwca 1974 r. - Kodeks pracy (Dz. U. z 1974 r. Nr 24, poz. 141 - art. 11(2); art. 112; art. 22; art. 22 § 1; art. 52; art. 52 § 1; art. 52 § 1 pkt. 1)</reference>
   </references>
   <legalBases/>
   <recorder></recorder>
   <decision></decision>
   <reviser>Beata Darowska</reviser>
   <publisher>Beata Sałek-Ćwik</publisher>
   <dateOfPublication>2016-07-29 19:15:29.0 CEST</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2016-07-29 12:20:44.0 CEST</dateOfLastUpdate>
</judgement>