<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="153005350001006_II_W_000517_2017_Uz_2017-10-26_002">
   <signature>II W 517/17</signature>
   <date>2017-10-26 02:00:00.0 CEST</date>
   <publicationDate>2017-12-04 21:05:27.0 CET</publicationDate>
   <courtId>15300535</courtId>
   <departmentId>1006</departmentId>
   <type>REASON</type>
   <chairman></chairman>
   <judges>
      <judge>Mariusz Brojek</judge>
   </judges>
   <themePhrases/>
   <references>
      <reference>Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. - Kodeks postępowania karnego (Dz. U. z 1997 r. Nr 89, poz. 555 - art. 424; art. 424 § 3; art. 627)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 24 sierpnia 2001 r. - Kodeks postępowania w sprawach o wykroczenia (Dz. U. z 2001 r. Nr 106, poz. 1148 - art. 118; art. 118 § 1; art. 119; art. 82; art. 82 § 1)</reference>
   </references>
   <legalBases/>
   <recorder></recorder>
   <thesis>nie tezowano</thesis>
   <decision></decision>
   <reviser>Marzanna Janaszek</reviser>
   <publisher>Marzanna Janaszek</publisher>
   <dateOfPublication>2017-12-04 21:05:27.0 CET</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2017-11-29 13:57:13.0 CET</dateOfLastUpdate>
</judgement>