<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="153505000000503_I_Ca_000527_2017_Uz_2018-03-13_001">
   <signature>I Ca 527/17</signature>
   <date>2018-03-13 01:00:00.0 CET</date>
   <publicationDate>2018-05-07 22:09:49.0 CEST</publicationDate>
   <courtId>15350500</courtId>
   <departmentId>503</departmentId>
   <type>DECISION, REASON</type>
   <chairman></chairman>
   <judges/>
   <themePhrases>
      <themePhrase>Kontakty z dzieckiem</themePhrase>
   </themePhrases>
   <references>
      <reference>Ustawa z dnia 17 listopada 1964 r. - Kodeks postępowania cywilnego (Dz. U. z 1964 r. Nr 43, poz. 296 - art. 13; art. 13 § 2; art. 233; art. 233 § 1; art. 385; art. 386; art. 386 § 1; art. 520; art. 520 § 1)</reference>
      <reference>Konwencja z dnia 20 listopada 1989 r. o prawach dziecka (Dz. U. z 1991 r. Nr 120, poz. 526 - art. 3)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 25 lutego 1964 r. - Kodeks rodzinny i opiekuńczy (Dz. U. z 1964 r. Nr 9, poz. 59 - art. 113; art. 113 § 1; art. 113(1); art. 113(1) § 1; art. 113(6); art. 1131; art. 1131 § 1; art. 1136)</reference>
   </references>
   <legalBases/>
   <recorder></recorder>
   <decision></decision>
   <reviser>Magdalena Szulc</reviser>
   <publisher>Renata Bernard</publisher>
   <dateOfPublication>2018-05-07 22:09:49.0 CEST</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2018-05-07 10:46:59.0 CEST</dateOfLastUpdate>
</judgement>