<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="154505000001503_V_Ca_001508_2013_Uz_2013-12-12_001">
   <signature>V Ca 1508/13</signature>
   <date>2013-12-12 01:00:00.0 CET</date>
   <publicationDate>2017-03-28 19:15:33.0 CEST</publicationDate>
   <courtId>15450500</courtId>
   <departmentId>1503</departmentId>
   <type>REASON</type>
   <chairman></chairman>
   <judges/>
   <themePhrases/>
   <references>
      <reference>Ustawa z dnia 15 września 2000 r. - Kodeks spółek handlowych (Dz. U. z 2000 r. Nr 94, poz. 1037 - art. 492; art. 492 § 1; art. 492 § 1 pkt. 1)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 17 listopada 1964 r. - Kodeks postępowania cywilnego (Dz. U. z 1964 r. Nr 43, poz. 296 - art. 102; art. 233; art. 385; art. 787; art. 788; art. 788 § 1; art. 840; art. 840 § 1; art. 840 § 1 pkt. 1)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 23 kwietnia 1964 r. - Kodeks cywilny (Dz. U. z 1964 r. Nr 16, poz. 93 - art. 5; art. 82)</reference>
   </references>
   <legalBases/>
   <recorder></recorder>
   <decision></decision>
   <reviser>Paula Wiaterska</reviser>
   <publisher>Paula Wiaterska</publisher>
   <dateOfPublication>2017-03-28 19:15:33.0 CEST</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2017-03-28 16:13:29.0 CEST</dateOfLastUpdate>
</judgement>