<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="154505200000503_I_C_000572_2017_Uz_2019-11-22_001">
   <signature>I C 572/17</signature>
   <date>2019-11-22 01:00:00.0 CET</date>
   <publicationDate>2020-09-14 22:00:06.0 CEST</publicationDate>
   <courtId>15450520</courtId>
   <departmentId>503</departmentId>
   <type>REASON</type>
   <chairman></chairman>
   <judges/>
   <themePhrases/>
   <references>
      <reference>Ustawa z dnia 17 listopada 1964 r. - Kodeks postępowania cywilnego (Dz. U. z 1964 r. Nr 43, poz. 296 - art. 102; art. 328; art. 328 § 2)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 24 czerwca 1994 r. o własności lokali (Dz. U. z 1994 r. Nr 85, poz. 388 - )</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 23 kwietnia 1964 r. - Kodeks cywilny (Dz. U. z 1964 r. Nr 16, poz. 93 - art. 206; art. 207; art. 224; art. 224 § 2; art. 225; art. 405; art. 409; art. 6)</reference>
   </references>
   <legalBases/>
   <recorder></recorder>
   <decision></decision>
   <reviser>Ewa Markuszewska</reviser>
   <publisher>Ewa Markuszewska</publisher>
   <dateOfPublication>2020-09-14 22:00:06.0 CEST</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2020-09-14 16:51:04.0 CEST</dateOfLastUpdate>
</judgement>