<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="154505200000503_I_C_001092_2015_Uz_2015-07-13_001">
   <signature>I C 1092/15</signature>
   <date>2015-07-13 02:00:00.0 CEST</date>
   <publicationDate>2017-02-08 18:15:38.0 CET</publicationDate>
   <courtId>15450520</courtId>
   <departmentId>503</departmentId>
   <type>REASON</type>
   <chairman></chairman>
   <judges/>
   <themePhrases/>
   <references>
      <reference>Ustawa z dnia 17 listopada 1964 r. - Kodeks postępowania cywilnego (Dz. U. z 1964 r. Nr 43, poz. 296 - art. 229; art. 230; art. 320)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 21 sierpnia 1997 r. o gospodarce nieruchomościami (Dz. U. z 1997 r. Nr 115, poz. 741 - art. 71; art. 71 ust. 1; art. 71 ust. 4; art. 77; art. 77 ust. 3; art. 81)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 23 kwietnia 1964 r. - Kodeks cywilny (Dz. U. z 1964 r. Nr 16, poz. 93 - art. 238; art. 481; art. 5)</reference>
   </references>
   <legalBases/>
   <recorder></recorder>
   <decision></decision>
   <reviser>Katarzyna Urbańska</reviser>
   <publisher>Katarzyna Urbańska</publisher>
   <dateOfPublication>2017-02-08 18:15:38.0 CET</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2017-05-07 09:24:13.0 CEST</dateOfLastUpdate>
</judgement>