<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="154505200000503_I_C_002314_2015_Uz_2016-09-27_001">
   <signature>I C 2314/15</signature>
   <date>2016-09-27 02:00:00.0 CEST</date>
   <publicationDate>2017-12-07 21:05:28.0 CET</publicationDate>
   <courtId>15450520</courtId>
   <departmentId>503</departmentId>
   <type>REASON</type>
   <chairman></chairman>
   <judges/>
   <themePhrases/>
   <references>
      <reference>Rozporządzenie Ministra Sprawiedliwości z dnia 28 września 2002 r. w sprawie opłat za czynności radców prawnych oraz ponoszenia przez Skarb Państwa kosztów pomocy prawnej udzielonej przez radcę prawnego ustanowionego z urzędu (Dz. U. z 2002 r. Nr 163, poz. 1349 - § 6; § 6 pkt. 3)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 17 listopada 1964 r. - Kodeks postępowania cywilnego (Dz. U. z 1964 r. Nr 43, poz. 296 - art. 199; art. 199 § 1; art. 199 § 1 pkt. 2; art. 229; art. 230; art. 316; art. 316 § 1; art. 840; art. 840 § 1; art. 840 § 1 pkt. 2; art. 98; art. 98 § 1)</reference>
   </references>
   <legalBases/>
   <recorder></recorder>
   <decision></decision>
   <reviser>Paulina Skopińska-Mońka</reviser>
   <publisher>Paulina Skopińska-Mońka</publisher>
   <dateOfPublication>2017-12-07 21:05:28.0 CET</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2017-12-11 08:30:20.0 CET</dateOfLastUpdate>
</judgement>