<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="154505200001506_III_K_000027_2021_Uz_2022-12-07_001">
   <signature>III K 27/21</signature>
   <date>2022-12-07 01:00:00.0 CET</date>
   <publicationDate>2023-05-17 18:30:03.0 CEST</publicationDate>
   <courtId>15450520</courtId>
   <departmentId>1506</departmentId>
   <type>REASON</type>
   <chairman></chairman>
   <judges/>
   <themePhrases/>
   <references>
      <reference>Ustawa z dnia 23 czerwca 1973 r. o opłatach w sprawach karnych (Dz. U. z 1973 r. Nr 27, poz. 152 - art. 3; art. 3 ust. 1)</reference>
      <reference>Rozporządzenie Ministra Sprawiedliwości z dnia 18 czerwca 2003 r. w sprawie wysokości i sposobu obliczania wydatków Skarbu Państwa w postępowaniu karnym (Dz. U. z 2003 r. Nr 108, poz. 1026 - § 1)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. - Kodeks karny (Dz. U. z 1997 r. Nr 88, poz. 553 - art. 178 a; art. 178 a § 1; art. 42; art. 42 § 2; art. 43 a; art. 43 a § 2; art. 63; art. 63 § 1)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. - Kodeks postępowania karnego (Dz. U. z 1997 r. Nr 89, poz. 555 - art. 626; art. 626 § 1; art. 627)</reference>
   </references>
   <legalBases/>
   <recorder></recorder>
   <decision></decision>
   <reviser>Joanna Zawadzka</reviser>
   <publisher>Joanna Zawadzka</publisher>
   <dateOfPublication>2023-05-17 18:30:03.0 CEST</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2023-05-17 10:44:06.0 CEST</dateOfLastUpdate>
</judgement>