<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="154505200008003_XVI_C_001291_2017_Uz_2018-04-16_001">
   <signature>XVI C 1291/17</signature>
   <date>2018-04-16 02:00:00.0 CEST</date>
   <publicationDate>2018-04-23 22:10:05.0 CEST</publicationDate>
   <courtId>15450520</courtId>
   <departmentId>8003</departmentId>
   <type>REASON</type>
   <chairman></chairman>
   <judges/>
   <themePhrases/>
   <references>
      <reference>Ustawa z dnia 17 listopada 1964 r. - Kodeks postępowania cywilnego (Dz. U. z 1964 r. Nr 43, poz. 296 - art. 203; art. 203 § 1; art. 203 § 4; art. 229; art. 230; art. 232; art. 316; art. 316 § 1; art. 328; art. 328 § 2; art. 355; art. 98; art. 98 § 1; art. 98 § 3; art. 99)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 20 lipca 2001 r. o kredycie konsumenckim (Dz. U. z 2001 r. Nr 100, poz. 1081 - art. 3; art. 3 ust. 1)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 23 kwietnia 1964 r. - Kodeks cywilny (Dz. U. z 1964 r. Nr 16, poz. 93 - art. 359; art. 359 § 2(3); art. 6; art. 720; art. 720 § 1; art. 917)</reference>
   </references>
   <legalBases/>
   <recorder></recorder>
   <decision></decision>
   <reviser>Ewa Średnicka</reviser>
   <publisher>Ewa Średnicka</publisher>
   <dateOfPublication>2018-04-23 22:10:05.0 CEST</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2018-04-23 12:40:19.0 CEST</dateOfLastUpdate>
</judgement>