<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="154505200008003_XVI_C_001318_2016_Uz_2016-08-30_001">
   <signature>XVI C 1318/16</signature>
   <date>2016-08-30 02:00:00.0 CEST</date>
   <publicationDate>2016-10-05 19:49:01.0 CEST</publicationDate>
   <courtId>15450520</courtId>
   <departmentId>8003</departmentId>
   <type>SENTENCE, REASON</type>
   <chairman>Ewa Suchecka-Bartnik</chairman>
   <judges>
      <judge>Ewa Suchecka-Bartnik</judge>
   </judges>
   <themePhrases/>
   <references>
      <reference>Rozporządzenie Ministra Sprawiedliwości z dnia 28 września 2002 r. w sprawie opłat za czynności radców prawnych oraz ponoszenia przez Skarb Państwa kosztów pomocy prawnej udzielonej przez radcę prawnego ustanowionego z urzędu (Dz. U. z 2002 r. Nr 163, poz. 1349 - § 6; § 6 pkt. 6)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 17 listopada 1964 r. - Kodeks postępowania cywilnego (Dz. U. z 1964 r. Nr 43, poz. 296 - art. 101; art. 103; art. 230; art. 98; art. 98 § 1; art. 98 § 3)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 21 sierpnia 1997 r. o gospodarce nieruchomościami (Dz. U. z 1997 r. Nr 115, poz. 741 - art. 77; art. 77 ust. 1; art. 80; art. 80 ust. 2; art. 80 ust. 2 zd. 2; art. 80 ust. 3)</reference>
   </references>
   <legalBases/>
   <recorder>Anna Zembrowska- Stańczak</recorder>
   <decision></decision>
   <reviser>Ewa Średnicka</reviser>
   <publisher>Ewa Średnicka</publisher>
   <dateOfPublication>2016-10-05 19:49:01.0 CEST</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2017-04-04 13:44:59.0 CEST</dateOfLastUpdate>
</judgement>