<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="154505200008003_XVI_C_002204_2016_Uz_2017-09-04_001">
   <signature>XVI C 2204/16</signature>
   <date>2017-09-04 02:00:00.0 CEST</date>
   <publicationDate>2017-09-08 22:05:27.0 CEST</publicationDate>
   <courtId>15450520</courtId>
   <departmentId>8003</departmentId>
   <type>REASON</type>
   <chairman></chairman>
   <judges/>
   <themePhrases/>
   <references>
      <reference>Ustawa z dnia 17 listopada 1964 r. - Kodeks postępowania cywilnego (Dz. U. z 1964 r. Nr 43, poz. 296 - art. 229; art. 230; art. 232; art. 244; art. 244 § 1; art. 245; art. 316; art. 316 § 1; art. 328; art. 328 § 2; art. 98; art. 98 § 1)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 28 lipca 2005 r. o kosztach sądowych w sprawach cywilnych (Dz. U. z 2005 r. Nr 167, poz. 1398 - art. 113; art. 83; art. 83 § 2)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 11 marca 2004 r. o podatku od towarów i usług (Dz. U. z 2004 r. Nr 54, poz. 535 - )</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 23 kwietnia 1964 r. - Kodeks cywilny (Dz. U. z 1964 r. Nr 16, poz. 93 - art. 361; art. 361 § 1; art. 6; art. 805; art. 805 § 1)</reference>
   </references>
   <legalBases/>
   <recorder></recorder>
   <decision></decision>
   <reviser>Ewa Średnicka</reviser>
   <publisher>Ewa Średnicka</publisher>
   <dateOfPublication>2017-09-08 22:05:27.0 CEST</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2017-09-08 16:03:52.0 CEST</dateOfLastUpdate>
</judgement>