<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="154505200008003_XVI_C_002977_2014_Uz_2016-09-07_001">
   <signature>XVI C 2977/14</signature>
   <date>2016-09-07 02:00:00.0 CEST</date>
   <publicationDate>2016-09-27 19:15:28.0 CEST</publicationDate>
   <courtId>15450520</courtId>
   <departmentId>8003</departmentId>
   <type>REASON</type>
   <chairman></chairman>
   <judges/>
   <themePhrases/>
   <references>
      <reference>Ustawa z dnia 17 listopada 1964 r. - Kodeks postępowania cywilnego (Dz. U. z 1964 r. Nr 43, poz. 296 - art. 129; art. 229)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 23 kwietnia 1964 r. - Kodeks cywilny (Dz. U. z 1964 r. Nr 16, poz. 93 - art. 222; art. 222 § 1; art. 691; art. 691 § 1; art. 691 § 2)</reference>
   </references>
   <legalBases/>
   <recorder></recorder>
   <decision></decision>
   <reviser>Ewa Średnicka</reviser>
   <publisher>Ewa Średnicka</publisher>
   <dateOfPublication>2016-09-27 19:15:28.0 CEST</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2017-03-27 17:59:49.0 CEST</dateOfLastUpdate>
</judgement>