<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="154505200008003_XVI_C_003244_2016_Uz_2017-03-31_001">
   <signature>XVI C 3244/16</signature>
   <date>2017-03-31 02:00:00.0 CEST</date>
   <publicationDate>2017-05-08 22:00:25.0 CEST</publicationDate>
   <courtId>15450520</courtId>
   <departmentId>8003</departmentId>
   <type>REASON</type>
   <chairman></chairman>
   <judges/>
   <themePhrases/>
   <references>
      <reference>Ustawa z dnia 17 listopada 1964 r. - Kodeks postępowania cywilnego (Dz. U. z 1964 r. Nr 43, poz. 296 - art. 102; art. 129; art. 229; art. 230; art. 499; art. 499 pkt. 2; art. 505; art. 505 § 1; art. 98; art. 98 § 1)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 23 kwietnia 1964 r. - Kodeks cywilny (Dz. U. z 1964 r. Nr 16, poz. 93 - art. 455; art. 481; art. 481 § 1; art. 482; art. 482 § 1; art. 605)</reference>
   </references>
   <legalBases/>
   <recorder></recorder>
   <decision></decision>
   <reviser>Ewa Średnicka</reviser>
   <publisher>Ewa Średnicka</publisher>
   <dateOfPublication>2017-05-08 22:00:25.0 CEST</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2017-09-25 22:02:12.0 CEST</dateOfLastUpdate>
</judgement>