<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="154505250000503_I_C_003211_2017_Uz_2019-01-03_001">
   <signature>I C 3211/17</signature>
   <date>2019-01-03 01:00:00.0 CET</date>
   <publicationDate>2019-11-07 18:09:36.0 CET</publicationDate>
   <courtId>15450525</courtId>
   <departmentId>503</departmentId>
   <type>REASON</type>
   <chairman></chairman>
   <judges>
      <judge>Dominika Podpora</judge>
   </judges>
   <themePhrases/>
   <references>
      <reference>Ustawa z dnia 17 listopada 1964 r. - Kodeks postępowania cywilnego (Dz. U. z 1964 r. Nr 43, poz. 296 - art. 100; art. 229; art. 230)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 12 czerwca 2003 r. o terminach zapłaty w transakcjach handlowych (Dz. U. z 2003 r. Nr 139, poz. 1323 - )</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 23 kwietnia 1964 r. - Kodeks cywilny (Dz. U. z 1964 r. Nr 16, poz. 93 - art. 3531; art. 355; art. 355 § 2; art. 455; art. 471; art. 481; art. 481 § 1; art. 481 § 2; art. 481 § 2 zd. 1; art. 6; art. 734; art. 734 § 1; art. 740; art. 744; art. 746; art. 746 § 1; art. 746 § 2; art. 746 § 3)</reference>
   </references>
   <legalBases/>
   <recorder></recorder>
   <decision></decision>
   <reviser>Justyna Bortniczuk</reviser>
   <publisher>Justyna Bortniczuk</publisher>
   <dateOfPublication>2019-11-07 18:09:36.0 CET</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2019-11-07 09:44:53.0 CET</dateOfLastUpdate>
</judgement>