<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="154505250002506_V_K_001791_2019_Uz_2019-07-22_001">
   <signature>V K 1791/19</signature>
   <date>2019-07-22 02:00:00.0 CEST</date>
   <publicationDate>2021-06-10 21:00:14.0 CEST</publicationDate>
   <courtId>15450525</courtId>
   <departmentId>2506</departmentId>
   <type>REASON</type>
   <chairman></chairman>
   <judges/>
   <themePhrases/>
   <references>
      <reference>Ustawa z dnia 23 czerwca 1973 r. o opłatach w sprawach karnych (Dz. U. z 1973 r. Nr 27, poz. 152 - art. 2/1; art. 2/1 pkt. 4; art. 2/2)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. - Kodeks karny (Dz. U. z 1997 r. Nr 88, poz. 553 - art. 115; art. 115 § 2; art. 278; art. 278 § 1; art. 279; art. 279 § 1; art. 37 a; art. 46; art. 46 § 1; art. 53; art. 53 § 2; art. 63; art. 63 § 1)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. - Kodeks postępowania karnego (Dz. U. z 1997 r. Nr 89, poz. 555 - art. 230; art. 230 § 2)</reference>
   </references>
   <legalBases/>
   <recorder></recorder>
   <decision></decision>
   <reviser>Anna Rolka</reviser>
   <publisher>Anna Rolka</publisher>
   <dateOfPublication>2021-06-10 21:00:14.0 CEST</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2021-05-26 16:41:00.0 CEST</dateOfLastUpdate>
</judgement>