<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="154505250008027_XVI_GC_002641_2018_Uz_2018-12-20_001">
   <signature>XVI GC 2641/18</signature>
   <date>2018-12-20 01:00:00.0 CET</date>
   <publicationDate>2020-10-27 21:00:06.0 CET</publicationDate>
   <courtId>15450525</courtId>
   <departmentId>8027</departmentId>
   <type>REASON</type>
   <chairman></chairman>
   <judges/>
   <themePhrases/>
   <references>
      <reference>Ustawa z dnia 17 listopada 1964 r. - Kodeks postępowania cywilnego (Dz. U. z 1964 r. Nr 43, poz. 296 - art. 98; art. 98 § 1)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 12 czerwca 2003 r. o terminach zapłaty w transakcjach handlowych (Dz. U. z 2003 r. Nr 139, poz. 1323 - art. 4; art. 4 pkt. 1)</reference>
   </references>
   <legalBases/>
   <recorder></recorder>
   <decision></decision>
   <reviser>Danuta Bieńkowska</reviser>
   <publisher>Danuta Bieńkowska</publisher>
   <dateOfPublication>2020-10-27 21:00:06.0 CET</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2020-10-26 15:37:55.0 CET</dateOfLastUpdate>
</judgement>