<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="154505250008527_XVII_GC_001388_2015_Uz_2015-07-15_001">
   <signature>XVII GC 1388/15</signature>
   <date>2015-07-15 02:00:00.0 CEST</date>
   <publicationDate>2015-11-09 18:16:00.0 CET</publicationDate>
   <courtId>15450525</courtId>
   <departmentId>8527</departmentId>
   <type>SENTENCE</type>
   <chairman>Anna Kociołek</chairman>
   <judges>
      <judge>Anna Kociołek</judge>
   </judges>
   <themePhrases>
      <themePhrase>Zlecenie</themePhrase>
   </themePhrases>
   <references/>
   <legalBases>
      <legalBasis>art. 734 § 1 k.c.</legalBasis>
   </legalBases>
   <recorder>Magdalena Banasik</recorder>
   <thesis>(...) wyłącznie na podstawie wystawionej faktury nie można ustalić treści umowy wiążącej strony, w sytuacji gdy faktura jest nie podpisana przez stronę, która zleciła wykonywanie usług serwisowych. </thesis>
   <decision></decision>
   <reviser>Patrycja Falba</reviser>
   <publisher>Patrycja Falba</publisher>
   <dateOfPublication>2015-11-09 18:16:00.0 CET</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2015-11-12 15:30:16.0 CET</dateOfLastUpdate>
</judgement>