<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="154505300003003_VI_C_001773_2019_Uz_2022-06-02_001">
   <signature>VI C 1773/19</signature>
   <date>2022-06-02 02:00:00.0 CEST</date>
   <publicationDate>2023-05-15 18:30:04.0 CEST</publicationDate>
   <courtId>15450530</courtId>
   <departmentId>3003</departmentId>
   <type>REASON</type>
   <chairman></chairman>
   <judges/>
   <themePhrases/>
   <references>
      <reference>Ustawa z dnia 17 listopada 1964 r. - Kodeks postępowania cywilnego (Dz. U. z 1964 r. Nr 43, poz. 296 - art. 98; art. 98 § 1; art. 98 § 1(1))</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 16 września 2011 r. o ochronie praw nabywcy lokalu mieszkalnego lub domu jednorodzinnego (Dz. U. z 2011 r. Nr 232, poz. 1377 - art. 27; art. 27 ust. 5; art. 27 ust. 6)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 23 kwietnia 1964 r. - Kodeks cywilny (Dz. U. z 1964 r. Nr 16, poz. 93 - art. 471; art. 560; art. 560 § 1; art. 561; art. 561 § 2)</reference>
   </references>
   <legalBases/>
   <recorder></recorder>
   <decision></decision>
   <reviser>Agnieszka Sztejmer</reviser>
   <publisher>Agnieszka Sztejmer</publisher>
   <dateOfPublication>2023-05-15 18:30:04.0 CEST</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2023-05-13 11:47:07.0 CEST</dateOfLastUpdate>
</judgement>