<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="154505300004021_VIII_U_000067_2018_Uz_2018-10-31_001">
   <signature>VIII U 67/18</signature>
   <date>2018-10-31 01:00:00.0 CET</date>
   <publicationDate>2019-05-23 13:25:45.0 CEST</publicationDate>
   <courtId>15450530</courtId>
   <departmentId>4021</departmentId>
   <type>REASON</type>
   <chairman></chairman>
   <judges/>
   <themePhrases/>
   <references>
      <reference>Ustawa z dnia 17 listopada 1964 r. - Kodeks postępowania cywilnego (Dz. U. z 1964 r. Nr 43, poz. 296 - art. 229; art. 230; art. 477(14); art. 477(14) § 1)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 25 czerwca 1999 r. o świadczeniach pieniężnych z ubezpieczenia społecznego w razie choroby i macierzyństwa (Dz. U. z 1999 r. Nr 60, poz. 636 - art. 6; art. 6 ust. 1)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 15 grudnia 2000 r. o spółdzielniach mieszkaniowych (Dz. U. z 2001 r. Nr 4, poz. 27 - art. 1; art. 1 ust. 1)</reference>
   </references>
   <legalBases/>
   <recorder></recorder>
   <decision></decision>
   <reviser>Michał Machura</reviser>
   <publisher>Michał Machura</publisher>
   <dateOfPublication>2019-05-23 13:25:45.0 CEST</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2024-01-21 10:07:11.0 CET</dateOfLastUpdate>
</judgement>