<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="155015250001006_II_K_000541_2022_Uz_2022-10-10_001">
   <signature>II K 541/22</signature>
   <date>2022-10-10 02:00:00.0 CEST</date>
   <publicationDate>2025-01-21 18:00:05.0 CET</publicationDate>
   <courtId>15501525</courtId>
   <departmentId>1006</departmentId>
   <type>REASON</type>
   <chairman></chairman>
   <judges/>
   <themePhrases/>
   <references>
      <reference>Ustawa z dnia 6 lipca 1982 r. o radcach prawnych (Dz. U. z 1982 r. Nr 19, poz. 145 - art. 22(3); art. 22(3) ust. 1)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. - Kodeks karny (Dz. U. z 1997 r. Nr 88, poz. 553 - art. 190; art. 190 § 1; art. 224; art. 224 § 2)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. - Kodeks postępowania karnego (Dz. U. z 1997 r. Nr 89, poz. 555 - art. 343; art. 343 a; art. 387; art. 414; art. 414 § 1; art. 632; art. 632 pkt. 2)</reference>
   </references>
   <legalBases/>
   <recorder></recorder>
   <decision></decision>
   <reviser>Jolanta Tracz</reviser>
   <publisher>Jolanta Tracz</publisher>
   <dateOfPublication>2025-01-21 18:00:05.0 CET</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2025-01-21 10:39:31.0 CET</dateOfLastUpdate>
</judgement>