<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="155020100000503_I_C_001002_2021_Uz_2023-02-27_001">
   <signature>I C 1002/21</signature>
   <date>2023-02-27 01:00:00.0 CET</date>
   <publicationDate>2023-07-17 18:30:05.0 CEST</publicationDate>
   <courtId>15502010</courtId>
   <departmentId>503</departmentId>
   <type>REASON</type>
   <chairman></chairman>
   <judges/>
   <themePhrases/>
   <references>
      <reference>Ustawa z dnia 17 listopada 1964 r. - Kodeks postępowania cywilnego (Dz. U. z 1964 r. Nr 43, poz. 296 - art. 189)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 21 sierpnia 1997 r. o gospodarce nieruchomościami (Dz. U. z 1997 r. Nr 115, poz. 741 - art. 157; art. 4; art. 4 pkt. 16; art. 78; art. 78 ust. 2)</reference>
      <reference>Rozporządzenie Rady Ministrów z dnia 21 września 2004 r. w sprawie wyceny nieruchomości i sporządzania operatu szacunkowego (Dz. U. z 2004 r. Nr 207, poz. 2109 - § 28; § 28 ust. 2)</reference>
   </references>
   <legalBases/>
   <recorder></recorder>
   <decision></decision>
   <reviser>Marta Kulig</reviser>
   <publisher>Marta Kulig</publisher>
   <dateOfPublication>2023-07-17 18:30:05.0 CEST</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2023-07-17 12:40:56.0 CEST</dateOfLastUpdate>
</judgement>