<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="155025400002527_V_GNc_002796_2014_Uz_2014-09-22_001">
   <signature>V GNc 2796/14</signature>
   <date>2014-09-22 02:00:00.0 CEST</date>
   <publicationDate>2021-11-03 19:00:05.0 CET</publicationDate>
   <courtId>15502540</courtId>
   <departmentId>2527</departmentId>
   <type>REASON</type>
   <chairman>Referendarz Sądowy Bożena Szarek</chairman>
   <judges>
      <judge>Referendarz Sądowy Bożena Szarek</judge>
   </judges>
   <themePhrases/>
   <references>
      <reference>Ustawa z dnia 17 listopada 1964 r. - Kodeks postępowania cywilnego (Dz. U. z 1964 r. Nr 43, poz. 296 - art. 162; art. 207; art. 210; art. 210 § 2(1); art. 217; art. 229; art. 230)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 28 lipca 2005 r. o kosztach sądowych w sprawach cywilnych (Dz. U. z 2005 r. Nr 167, poz. 1398 - art. 79; art. 79 ust. 1; art. 79 ust. 1 pkt. 2; art. 79 ust. 1 pkt. 2 lit. c)</reference>
   </references>
   <legalBases/>
   <recorder></recorder>
   <decision></decision>
   <reviser>Ewa Kaczor</reviser>
   <publisher>Ewa Kaczor</publisher>
   <dateOfPublication>2021-11-03 19:00:05.0 CET</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2021-11-03 12:56:01.0 CET</dateOfLastUpdate>
</judgement>