<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="155515000003021_VI_U_001752_2018_Uz_2018-10-29_001">
   <signature>VI U 1752/18</signature>
   <date>2018-10-29 01:00:00.0 CET</date>
   <publicationDate>2018-11-22 21:09:48.0 CET</publicationDate>
   <courtId>15551500</courtId>
   <departmentId>3021</departmentId>
   <type>REASON</type>
   <chairman></chairman>
   <judges/>
   <themePhrases>
      <themePhrase>Emerytura</themePhrase>
      <themePhrase>Wysokość świadczenia</themePhrase>
   </themePhrases>
   <references>
      <reference>Ustawa z dnia 17 listopada 1964 r. - Kodeks postępowania cywilnego (Dz. U. z 1964 r. Nr 43, poz. 296 - art. 477(14); art. 477(14) § 1)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 17 grudnia 1998 r. o emeryturach i rentach z Funduszu Ubezpieczeń Społecznych (Dz. U. z 1998 r. Nr 162, poz. 1118 - art. 111; art. 111 ust. 1)</reference>
   </references>
   <legalBases>
      <legalBasis>art. ust 1, art. 15 ust. 1 i 6 ustawy z dnia 17 grudnia 1998 r. o emeryturach i rentach z FUSx</legalBasis>
   </legalBases>
   <recorder></recorder>
   <decision></decision>
   <reviser>Agnieszka Furtak-Kozłowska</reviser>
   <publisher>Katarzyna Szczerbińska</publisher>
   <dateOfPublication>2018-11-22 21:09:48.0 CET</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2024-04-14 15:36:31.0 CEST</dateOfLastUpdate>
</judgement>